Rólunk

Marketing tájékoztatás


Ez a weboldal egy piactér. A tulajdonos anyagi kapcsolatban áll a weboldalon említett termékek szolgáltatójával, mivel a hirdetésre történő kattintásokért vagy a termék(ek) eladásáért kompenzációt kap. Nem vállalunk felelősséget a termékek visszaküldéséért, a termékekkel kapcsolatos támogatásért és a termékek szállításáért. Ha nem teljesen elégedett a kapott áruval, kérjük, forduljon közvetlenül az áru szolgáltatójához. A termék(ek) szolgáltatójával (szolgáltatóival) kapcsolatos további információkat az Adatvédelmi szabályzatunkban vagy a Kapcsolat oldalunkon talál. .


Kik vagyunk?


Ezt a weboldalt egy szakemberekből álló csapat tulajdonolja és működteti, akiknek az a küldetésük, hogy segítsenek az olvasóknak megalapozott vásárlási döntéseket hozni azáltal, hogy bemutatjuk véleményünket a kiválasztott termékekről és vállalkozásokról.


Mivel több éves tapasztalattal rendelkezünk a technológiai iparban, büszkék vagyunk arra, hogy elértük, hogy egy ilyen megalapozott szakértői csoportból állunk, akik ismerik a saját területüket és nagy tekintélyt képviselnek az ajánlásaikban.


Alapvető értékeink


Mivel az e-kereskedelemben tevékenykedünk, az alapos termékkutatás és az okos online választások a természetünkbe vannak beágyazva. Tudjuk, hogy a megfelelő termék kiválasztása igazi nyűg lehet. És biztosak vagyunk benne, hogy osztozik velünk ebben a szenvedélyben, hogy a megfelelő választást hozza meg. Olvasók ezrei látogatnak el hozzánk minden nap, hogy felfedezzék az igényeiknek legmegfelelőbb terméket, és mi nagyon komolyan vesszük a feladatunkat, hogy teljesítsünk számukra.


A lényeg az, hogy bár a mi feladatunk a kiválasztott termékek tesztelése és a róluk alkotott véleményünk közlése, mi is pont olyanok vagyunk, mint te. Szeretjük követni a technológiai trendeket, szülők vagyunk, szeretjük a kütyüket, állattartók vagyunk, barkácsolunk, és szenvedélyesen szeretjük megkönnyíteni az életünket egy okos vásárláson keresztül.


Ez azt jelenti, hogy a '. yoursnaponsmile.com .' és a weboldalon említett termék(ek) szolgáltatója(i) közötti pénzbeli kapcsolat ellenére mindent megteszünk azért, hogy elfogulatlan és őszinte véleményt nyújtsunk olvasóinknak. Elvégre nem hirdetnénk olyan terméket, amelyet mi magunk sem vásárolnánk meg.


Kérdése van a weboldalunkkal kapcsolatban?


Ha kérdése van a yoursnaponsmile.com működésével kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a [email protected] címre.


Keményen dolgozunk azon, hogy minden látogatónk üzenetét feldolgozzuk, és a lehető leghamarabb válaszolunk.


Kérdése van a weboldalunkon említett termék(ek)kel kapcsolatban?


Ha kérdése van a weboldalon említett termék(ek)kel kapcsolatban, kérjük, forduljon közvetlenül a termék(ek) szolgáltatójához (szolgáltatóihoz). További információkat a Kapcsolat oldalunkon talál.